- Advertisement -
Acasă Politica Condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare la inceputul lunii, Alexei...

Condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare la inceputul lunii, Alexei Navalnai ar putea primi inca 3 ani de munca in folosul comunitatii

- Advertisement -

Vesti de ultima ora in ceea ce il priveste pe Alexei Navalnai. Opozantul lui Putin ar putea executa inca 3 ani, insa nu de inchisoare, ci de munca in folosul comunitatii. Intr-un alt proces in care este acuzat de calomnie, Navalnai ar putea primi cel mai posibil o pedeapsa de 2 ani si 8 luni de munca in folosul comunitatii.

Reamintim ca Alexei Navalani a fost deja condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare la inceputul lunii februarie la scurt timp dupa ce a revenit in tara dupa 6 luni de zile. Acesta a fost arestat la acel moment de catre fortele de ordine imediat ce a avionul care il aducea intara a aterziat pe aeroportul din Moscova.

Reamintim ca instanţa a transformat o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare pentru fraudă datând din 2014 într-o sentinţă fermă pentru încălcarea controlului său judiciar. Apelul la această hotărâre urmează să fie examinate sâmbătă dimineaţă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here