Condamnată la 6 ani de închisoare, Udrea a fost fotografiată împreună cu iubitul și copilul de câteva luni în Costa Rica

O fotografie cu fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost făcută publică de iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, fiind prima imagine cu aceasta după mai mult de o lună.

Udrea şi Alexandrov sunt fotografiaţi în timp ce sunt la plimbare cu fiica lor, Eva Maria.

Alexandrov a postat şi pe Facebook o imagine în care apare doar el împingând căruciorul în care se află fiica sa, el comentând: “My girl, Eva Maria”.

Elena Udrea a fost eliberată de Crăciun din închisoarea din Costa Rica unde s-a aflat alături de fosta şefă a DIICOT Alina Bica. Ele au fost puse în libertate după ce justiţia din România a anulat cererile de extrădare în cazul lor, în condiţiile în care executarea pedepselor le-a fost suspendată în baza deciziei CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală.

Deşi înainte de a fi reţinută şi închisă era activă pe Facebook, postând imagini şi comentarii referitoare la acuzaţiile carae i se aduc sau la evenimente din ţară, după ieşirea din detenţie Udrea s-a limitat la două postări, una după eliberare şi o alta după Anul Nou. 

Citește și http://dc360.ro/dan-barna-spune-ca-in-turul-doi-al-prezidentialelor-l-ar-vota-pe-ciolos-in-defavoarea-lui-klaus-iohannis/


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.