Consilierul premierului Virgil Guran spune ca Orban a dispus verificarea acuzaţiilor care i se aduc lui Florin Cîţu legat de desfiinţarea un departament din minister care trebuia să se judece cu părinţii săi: “Premierul nu cunoaşte situaţia. Trebuie să se informeze. Orice trebuie verificat, lămurit”

Consilierul premierului Virgil Guran a declarat pentru Antena 3, ca in urma acuzatiilor (prezentate cu o seara in urma in timpul unei emisiuni) legate de desfiintarea de catre Florin Citu a unui departament din minister care trebuia să se judece cu părinţii săi, ca a vorbit cu premierul Ludovic Orban iar acesta i-a spus ca a dispus verificarea acuzaţiilor care i se aduc ministrului Finantelor.

„Da (n.r. – am discutat cu Ludovic Orban). Am verificat la cabinetul premierului, nu au ajuns aceste documente, probabil să fie pe circuit, poate e mai greoi. Deci premierul nu cunoaşte situaţia. Trebuie să se informeze. A fost reacţia normala, că va verifica să vadă ce se va întâmplă. Orice trebuie verificat, lămurit, daca este real sau nu”, a declarat Virgil Guran, întrebat dacă a fost discutată situaţia lui Florin Cîţu.

„Noi avem aceasta politică foarte clară, să verificam si o sa va prezentam concluzia”, a completat Guran.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *