- Advertisement -
AcasăExternContinua circul la Qatar. Prosoape pe cap contra banderole LGBT. Germania ia...

Continua circul la Qatar. Prosoape pe cap contra banderole LGBT. Germania ia in calcul sa se retraga pentru ca musulmanii nu ii lasa sa poarte banderola curcubeu

- Advertisement -

Daca un lucru este clar dupa 24 de ore de la dechiderea Campoopinatului Mondial de Fortbal de la Qatar, acela este ca o sa avem mult circ si politica, in timp ce fotbal mai putin spre deloc, o experinta sasemenatoare celei din vara lui 2021, cand la Campionatul European intarizat cu 1 an de zile, am avut o armata de progresisti intoprosi impotriva ationalelor care nu doreau sa faca campanie LGBT si sa inghenuncheze pentru BLM.

De data asta, nu mutam la arabei. Dupa mai bine de 24 de ore de la deschiderea campionatului, in spatiul public abia se discuta mai putin despre fotbal, intregul spatiu fiind ocupat de lupta dintre musulmanii care traiesc sub sharia si oaspetii progresistii cu pofta de curubee.

Nationala Germaniei ia in clacul sa se retraga din competiei gazduita de musulmani dupa refuzul acestora de a ii lasa sa paortwe banderoel LGBT in timpul meciurilor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -