- Advertisement -
Acasă Extern Continua controversele AstraZeneca! Inca 7 persoane doar din Marea Britanie au murit...

Continua controversele AstraZeneca! Inca 7 persoane doar din Marea Britanie au murit dupa administrarea vaccinului britanic dupa ce au dezvoltat cheaguri de sânge

- Advertisement -

Continua controversele in privinta vacccinului britanic de la AstraZeneca. Recent, inca 7 persoane au decedat in urma administrarii AstraZeneca dupa ce au dezvoltat cheguri de sange. In total pana in acest moment, nu mai putin de 30 de britanici au suferit cheaguri de sange in urma admnistrarii controversatului vaccin.

MHRA a declarat că a primit, începând cu 24 martie, rapoarte despre 22 de cazuri de tromboză venoasă cerebrală și alte opt cazuri de tromboză asociate cu lipsa de trombocite, dintr-un total de 18,1 milioane de doze administrate.

„Examinarea noastră aprofundată a acestor rapoarte continuă”, a declarat directorul MHRA, June Raine, într-o declarație trimisă AFP, potrivit BFM TV.

Totodată, Agenția de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor Medicale a precizat că astfel de reacții nu au fost înregistrate în cazul persoanelor care au primit vaccinurile de la Pfizer.

Incidente similare au mai fost raportate și în țări precum Franța, Suedia, Canada și Germania, iar mai multe state europene au suspendat administrarea vaccinului AstraZeneca, în cursul lunii martie, din cauza reacțiilor adverse.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here