- Advertisement -
AcasăExternContinua degradarea speciei umane sub cele mai tragice aspecte. Mai multi actori...

Continua degradarea speciei umane sub cele mai tragice aspecte. Mai multi actori din Grecia au filmat perversiuni gay pe Acropola din Atena. Asa zisul „Film” Departhenon a fost filmat prima data intr-o universitate din Grecia, Universitatea din Salonic. Val de proteste in Grecia

- Advertisement -

Intr-o lume in care anormalul ia tot mai mult loc pe zi ce trece normalului, intr-o lume in care moralitatea, principiile si valorile moarale sunt considerate pe zi ce trece ca fiind ceva ca apartinand trecutului, vechii lumi, degradarea si tot ce este mai urat si imoral isi face aparitia tot mai des in lumea noastra. Mai multi actori au filmar scene porno gay si prevesiuni sexuale nicaieri altundeva decat Acropola din Atena.

Ministrul grec al Culturii si-a experimat indingarea pentru intamplarea fara precedent in tara pe o reprezinta, spunand ca prevesiune sexuale filmate pe Acropola din Atena reprezinta o rusine pentru Grecia. Acesta a precizat ca a fost deschisa o ancheta adminsitrative cu privire la mizeriile petrecute.

„O anchetă administrativă care ar putea dura ceva timp a fost deschisă vineri”, a precizat ministerul, după difuzarea pe internet a unui act sexual între doi bărbaţi mascaţi, filmat pe celebra stâncă sacră a Atenei, monument emblematic al antichităţii greceşti şi cel mai vizitat sit din Grecia.

„Situl arheologic al Acropolei nu se pretează la activism sau la orice altă acţiune care jigneşte sau nu respectă monumentul’, se arată într-un comunicat al ministerului, remis vineri.

Asa cum era de asteptat, evenimentul a creat nemultumiri uriase in societatea elena, astfel ca un val de peroteste au avut loc in Grecia.
„Ca grec, îmi este ruşine”, a declarat preşedintele Asociaţiei actorilor greci, Spyros Bibilas, pentru postul de televiziune ANT1.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -