- Advertisement -
Acasă Politica Continua spectacolul! Lorenzo Barabas, un vânzător de produse din aloe, pus de...

Continua spectacolul! Lorenzo Barabas, un vânzător de produse din aloe, pus de liberali șef la Apele Române!

- Advertisement -

Un lucru este clar, cine se afla la putere in Romania, isi face complet de cap. Cum 2020 a fost in totalitate anul liberalilor, acestia nu au ratat sansa de a isi pune proprii oameni in diverse functii cheie. Totusi, cea mai mare invazie de numiri controversate a fost la Apele Romane, unde a existat o serie numiri ai unor oameni cu meserii nu se pupa deloc cu functiile in care au fost pusi la Apele Romane.

Din ianuarie 2020 și până la începutul acestui an, Ervin Molnar, în prezent deputat de Târgu Mureș, a fost director general al Administrației Naționale Apele Române. În perioada în care a fost în fruntea instituției, Molnar a făcut o serie de numiri controversate, pe bază de carnet de partid. printre multe nimir controversate il avem pe Lorenzo Barabas, care in viata de zi cu zi un vânzător de produse din aloe, insa ajuns sef la Sistemul de Gospodărire a Apelor Timiș.

În mandatul lui Molnar, la 31 august 2020, Lorenzo Barabas a fost numit, prin detașare, director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Timiș, în locul Mihaelei Madar – doctor în inginerie civilă, care a parcurs toate etapele profesionale până a ajuns șefă la SGA Timiș. În prezent, lui Barabas i-a expirat detașarea, dar, potrivit surselor Bugetul.ro din interiorul instituției, acesta este așteptat să revină la șefia SGA Timiș, printr-o nouă detașare.

Ce îl recomandă pe actualul consilier de la Primăria Timișoara pentru a fi șef la SGA Timiș

Din 2016 și până în prezent, Lorenzo Barabas este consilier local în Timișoara. Totodată, el a fost director comercial la Evergreen Distribution SRL.

Din 2011 și până în prezent, el este asociat unic și administrator în firma Buni Aloe SRL, fostă Buni Biofarm SRL – societate ce se ocupă cu comercializare produselor naturiste.

În februarie 2020, după instalarea lui Ervin Molnar drept șef la Apele Române, Barabas ajunge președinte în CA-ul RA-ACNB Timiș.

La finalul lunii august 2020, Lorenzo Barabas este numit director la SGA Timiș – ABA Banat.

Odată cu expirarea detașării lui Barabas în fruntea SGA Timiș, postul de director a rămas liber și se așteaptă ca acesta să fie readus la șefia instituției,.

La finalul lunii august 2020, Lorenzo Barabas este numit director la SGA Timiș – ABA Banat.

Odată cu expirarea detașării lui Barabas în fruntea SGA Timiș, postul de director a rămas liber și se așteaptă ca acesta să fie readus la șefia instituției.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Dacă boii de la PNL nu au oameni pregatiti sa caute si in afara partidului . Sunt multi oameni bine pregatiti dar aia nu pupa fundurile pnl-iste ! PNL-PSD-USR cam aceeasi poveste pe care poporul o inghite de 30 ani . 😥😥😥

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here