- Advertisement -
AcasăExternCorectitudinea politica face noi victime. Nașa prințului William si femeia care a...

Corectitudinea politica face noi victime. Nașa prințului William si femeia care a fost doamna de onoare a reginei Elisabeta a II-a timp de peste 60 de ani, fortata sa demisioneze după ce a întrebat o negresa din ce tara din Africa a venit

- Advertisement -

Corectitudinea politica face din nou victime intr-o lume in care anomralitatea ia pe zi ce trece din toate punctele de vedere locul nomralitatii si a intreba a devine ceva nociv, a iti pune „oful” si a spune ce gandesti fiind catalogat „atac la persoana”, „rasism”, bulling” etc….

Dupa ce in aceasta dupa amaiza v-am prezentat informatia legata de faptul ca Guvernul german a anuntat oficial prin ministrul Economiei ca intentioneaza sa aduca anual 400.000 de imigranti ilegali afircani in tara, azi vine o stire din Marea Britanie in aceeasi linie, demonstreaza ca se lucreaza de fapt intr-o anumita directie ideologica de constructie a unei noi Europe, una in care nativii albii sa devina minoritari in fara imigrantilor.

Nasa printului William si femeia care a fost doamna de onoare a reginei Elisabeta a II-a timp de peste 60 de ani, pe numele sau Lady Susan Hussey, in varsta de 83 de ani, a fost fortata sa isi demisia dupa ce a „indraznit” la o receptie oferita de regina consor sa intrebe o negresa a din ce tara din Africa vine. Cum traim intr-o lume tot mai ipocrita, unde individul european este pus in situatie in care trebuie sa joace un dublu rol, sa inghita in sec si sa isi asunda propriile opinii si pareri, Palatul Buckingam a transmis repejor demisia din functie a angajatei, fiind acuzata de”rasism”.

CONVERSAȚIA CU LADY SUSAN HUSSEY ÎN ÎNTREGIME

Lady SH: „De unde sunteți?”

Doamna Fulani: „Sistah Space.”

Lady SH: „Nu, de unde veniți dumneavoastră?”

Doamna Fulani: „Ne aflăm în Hackney.”

Lady SH: „Nu, din ce parte a Africii ești TU?”

Doamna Fulani: „Nu știu, nu au lăsat niciun document.”

Lady SH: „Ei bine, trebuie să știți de unde sunteți, am petrecut ceva timp în Franța. Tu de unde ești?”

Doamna Fulani: „De aici, din Marea Britanie.”

Lady SH: „Nu, dar ce naționalitate aveți?”

Doamna Fulani: „M-am născut aici și sunt britanică.”

Lady SH: „Nu, dar de unde veniți cu adevărat, de unde provin oamenii dumneavoastră?”

Doamna Fulani: „‘Oamenii mei’, doamnă, ce înseamnă asta?”

Lady SH: „Oh, văd că voi avea o provocare să vă fac să spuneți de unde veniți. Când ați venit prima dată aici?”

Doamna Fulani: „Doamnă! Sunt cetățean britanic, părinții mei au venit aici în anii ’50, când…”

Doamna SH: „Oh, știam că vom ajunge acolo în cele din urmă, sunteți din Caraibe!”

Dna Fulani: „Nu, doamnă, sunt de origine africană, de origine caraibiană și de naționalitate britanică.”

Doamna SH: „Oh, deci sunteți de pe …..”

Palatul Buckingham a spus despre evenimentele de marți: „Luăm acest incident extrem de serios și am investigat imediat pentru a stabili toate detaliile.”

„În acest caz, au fost făcute comentarii inacceptabile și profund regretabile. Am luat legătura cu Ngozi Fulani în această privință și o invităm să discute personal toate elementele experienței sale, dacă dorește.”

„Între timp, persoana în cauză dorește să își exprime scuzele profunde pentru răul cauzat și s-a retras din rolul său onorific cu efect imediat.”

„Tuturor membrilor casei li se reamintesc politicile de diversitate și incluziune pe care trebuie să le respecte în orice moment.”

Într-un interviu acordat LBC, Fulani a declarat că „nimeni de la palat nu a vorbit cu mine”, dar că ar fi „fericită să aibă o conversație pentru a aduce o soluție pozitivă”.

„Dar ca ea să demisioneze, asta nu are nimic de-a face cu mine. Nu mă simt bine în legătură cu asta. Ea este o persoană în vârstă și în cultura mea respectăm bătrânii.”

„Trebuie purtate discuții cu persoanele relevante pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple”.

CINE ESTE LADY SUSAN HUSSEY?

Femeia în vârstă de 83 de ani a fost doamna de onoare a reginei Elisabeta a II-a timp de peste 60 de ani.

În acest rol, ea o ajuta pe regină în activitățile zilnice și, deși prezența ei nu a fost în mare parte mediatizată, a fost adesea văzută în spatele unor angajamente regale cheie.

Este fiica lui Geoffrey Waldegrave, al 12-lea conte Waldegrave și a lui Mary Hermione, contesa Waldegrave, și a fost căsătorită cu regretatul președinte al BBC, Marmaduke Lord Hussey.

Într-o dovadă a relației sale apropiate cu familia regală, a fost numită nașă a prințului William și a fost singura persoană care a însoțit-o pe regină la funeraliile prințului Philip în aprilie 2021.

Doar 30 de persoane în doliu au putut participa la slujba de la Capela St George, Castelul Windsor, din cauza restricțiilor COVID.

Lady Susan Hussey a fost numită doamnă de onoare după nașterea prințului Andrew în 1960 și se pare că a fost angajată pentru a ajuta la gestionarea corespondenței reginei

„Fata șefă numărul unu” a casei regale, așa cum se pare că era cunoscută, a fost, de asemenea, unul dintre membrii-cheie ai personalului care au făcut parte din cercul de la Castelul Windsor în timpul pandemiei COVID.

În 2013, ea a fost numită Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order de către regină – cel mai înalt rang acordat personal de suverană.

După moartea reginei, a fost numită în rolul de doamnă de casă pentru a-l ajuta pe regele Charles la ocazii oficiale.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -