- Advertisement -
Acasă Extern Corectitudinea politica face noi victime. Un imigrant ilegal solamez a injunghiat 5...

Corectitudinea politica face noi victime. Un imigrant ilegal solamez a injunghiat 5 italieni in plina strada, in plina zi, in orasul Rimini, unul dintre cele mai mari din tara

- Advertisement -

Deja pare ca ne-am invatat cu atacurile teroriste/armate, iar cu noile cote de imigranti afgani pe care europenii deja au anuntat ca ii vor primi (in cel mai grav caz chiar 5 milioane de imigranti ) Europa ar putea deveni incet incet, in cateva decenii, poate cativa ani, noul Orirnt Mijlociu.

Un somalez a ingunghiat cu cutitul nu mai putin de 5 italieni, in plina strada, in plina zi, cu o multime de oameni prezenti langa acesta. Salbaticiunea africana a injunghiat inclusiv un copil. Atacul s-a produs in orasul Rimini, unul dintre cele mai mari si vizitate din tara. Toate cele 5 persoanr se afla in prezent internate in stare grava in spaital cu sanse mici de surpavetiure.

Reamintim ca in ultimii ani Europa, prin vocea progresistilor din Uniunea Europeana, a primit milioane de imigranti ilegali din Africa Si Orientul Mijlociu, Italia ajungand sa aiba in doar cativa ani aproape 2% din populatie africana si aproximativ 5% populatie converita la Islam. Desi cifrele sunt socante, Italia este insa un caz „fericit” daca comparam tara cu Suedia, Franta, Germania sau Belgia, unde populatiile africane si converite la islam reprezinta segemnte mult mai mari din populatie.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here