- Advertisement -
Acasă Extern Corectitudinea politica si moartea Americii. Un cunoscut comediant din SUA isi cere...

Corectitudinea politica si moartea Americii. Un cunoscut comediant din SUA isi cere scuze pentru faptul ca in urma cu 20 de ani a facut glume in care spune ca chinezii mananaca caini: „Atunci am facut acele glume, credeam cu adevarat că sunt inofensive. Asa că imi cer scuze. Sper ca toata comunitatea sa le accepte de asemenea si sper ca pe viitor să fiu la inaltimea asteptarilor lor”

- Advertisement -

Corectitudinea politica ucide reprede si usor tot ceea ce a reprezentat si simbolizat candva America, incepand cu glumele din showbiz-uri. Dupa mai bine de 20 de ani de cariera, unul dintre cei mai cunoscuti comedianti, Jay Leno, isi cere pentru glumele pe care le face in urma cu 15-20 de ani, amintind de faptul ca spunea despre chinezi ca mananca caini. Comediantul are in anul glorie 2020 regrete eterne si crede ca cuvintele sale au ranit. Acesta chiar a tinut sa isi ceara scuze chinzeilor si le-a transmis ca in viitor spera sa se poata ridica la nivelul asteptarilor lor.

„Atunci am făcut acele glume, credeam cu adevărat că sunt inofensive. Ne distram pe seama duşmanului nostru din Coreea de Nord şi, ca multe glume, era acolo un sâmbure de adevăr. S-a întâmplat întotdeauna ca diverse grupuri să se plângă, aşa că nu vă faceţi griji. Aşa că îmi cer scuze. Nu consider că acest caz particular este un alt exemplu de cancel culture, ci o greşeală legitimă pe care mi-o asum. MANAA mi-a primit scuzele amiabil. Sper ca toată comunitatea să le accepte de asemenea şi sper ca pe viitor să fiu la înălţimea aşteptărilor lor”. a declarat Jay Leno.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here