Coreea de Nord, taramul ciudateniilor! Matusica si-a iertat nepotelul! Matusa lui Kim Jong Un a fost vazuta in pubic alaturi de nepotul dictator Kim Jong Un care i-a aruncat acum 5 ani sotul in mijlocul unei haite de caini tinuti infometati si antrentati special pentru a ucide

Coreea de Nord continua sa uimeasca prin ciudateniile sale. Cea mai noua ciudatenie, care a avut loc la cel mai inalt nivel, este cum matusica si-a iertat nepotelul obez care doar i-a aruncat sotul la o haita de caini infometata special antrenata ca sa ucida.

Despre ce vorbim? Kim Jong Un a fost vazut alaturi de matusa sa la un eveniment public, la o piesa de teatru. De ce este cel putin ciudat? Pentru necunoscatori, in 2013, Kim Jong Un l-a considerat pe unchiul sau ca fiind un “tradator”, fapt pentru care a decis sa il condamne la moarte arucandu-l in mijlocul unei haite de lupi tinuta infometata si special antrenata pentru a ucide. Se pare ca matusica si-a iertat repede nepotelul care i-a ucis sotul cu violenta extrema.

Image result for kim jong un uncle

Aceasta nu a fost insa singura fapte odioasa ordoanata de dictatorul Coreei de Nord contra unui membru al familiei. In 2017 de asemena acesta a ordonat asasinarea fratelui sau.

Image result for kim jong brother

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.