- Advertisement -
AcasăPoliticaCosmarul cormoranilor revine. Daea ii vrea exterminati pe capete: "În România, cormoranii...

Cosmarul cormoranilor revine. Daea ii vrea exterminati pe capete: „În România, cormoranii mănâncă mai mult peşte decât românii. Trebuie să se acţioneze, trebuie impuscati”

- Advertisement -

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, isi reia lupta cu cormroarnii. Petre Daea s-a declarat din nou azi nemultumit de populatia de cormorani deoarece mananca mai mult peste decat romanii. Ministrul a spus ca este legal ca pasarile sa fie impuscate la partidele de vanatoare.

„În România, cormoranii mănâncă mai mult peşte decât românii. De ce acest lucru? Pentru că măsuri de-acestea, de reglaj al ecosistemului, nu au fost tardive, măsurile acestea au fost lăsate la voia întâmplării (…). Nu cred că România trebuie privită ca o grădină zoologică, România trebuie privită într-un context general, economic, social şi de mediu, în aşa fel încât să putem realiza în ţară ce ne trebuie şi ca obiective statale pe care trebuie să le urmărim. (…) Da, trebuie să se acţioneze. Ca soluţie privind reducerea efectivului, este una singură. (…) Au sarcina să îi împuşte, la vânătoare, este lege prevăzută”, a spus Daea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -