- Advertisement -
Acasă Noutati interne COVID-ul provoaca noi necazuri, Adina Alberts a saracit! Sotia lui Catarama cere...

COVID-ul provoaca noi necazuri, Adina Alberts a saracit! Sotia lui Catarama cere bani pentru a mai veni cu sfaturi pe retelele de socializare: ”Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi. Pentru adevăr! Pentru sănătatea noastră a tuturor!”

- Advertisement -

Pandemia provoaca noi neczuri inpe mapamond. Medicul si in acelasi timp sotia lui Catarama, Adina Alberts, cere pe pagina sa de facebook, ajutor financiar din partea urmaraitilor daca mai doresc sa obtina informatii noi de la acesta despre lupta impotirva pandemiei de coronavirus. Acesta spune ca a juns la capatul puterilor si ca ca orice donatie este bine venita „pentru adevar, pentru sanatatea noastra a tuturor” .

Postarea integrala Adinei Alberts: 

Dragii mei,
De anul trecut, de la începutul pandemiei, am făcut absolut tot ce mi-a stat în putință să ajut, să fiu lângă oamenii care au avut nevoie de mine. Am înființat o asociație, am avut grijă de cei vârstnici, de cei bolnavi. Am devenit pe rând, medic voluntar Crucea Roșie și medic voluntar Centrul Caraiman din Sectorul 1. Nu am încetat niciodată lupta pentru viață, sănătate și adevăr. Am dorit să știți care sunt terapiile bune pentru combaterea pandemiei, care măsuri au fost exagerate sau chiar aberante. Ba mai mult, care măsuri nu au nici o legătură cu binele nostru și v-ar afecta sănătatea. Toate informațiile mele au venit întotdeauna cu documente solide și fapte, nu am inventat sau spus lucruri fără sens. Am supărat autoritățile cu dovezile pe care le-am promovat. De aproximativ trei luni lupta s-a amplificat! Iar în ultima vreme s-a acutizat! Nu trece zi fără să nu fiu atacată, să nu mi se spună impostoare, mincinoasă si alte lucruri. Eu nu vreau decât să ajut! Am fost și sunt mereu sinceră. Zi de zi primesc sute de mesaje de la dvs. Foarte mulți mă susțineți și mă încurajați. Suntem tot mai mulți cu fiecare ceas. Împreună devenim o forță. Nu voi da înapoi, nu mă voi opri din această luptă. Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi.
Pentru adevăr!
Pentru sănătatea noastră a tuturor!
Vă invit să donați aici! Mulțumesc
👇👇👇👇
https://adinaalbertss1.ro/doneaza/donatie
#SanatateaTAPrioritateaMEA”, este mesajul Adinei Alberts.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here