Acasă Politica Cozmin Gusa dupa ce Sumudica a fost facut tigan de turci: ALOOO,...

Cozmin Gusa dupa ce Sumudica a fost facut tigan de turci: ALOOO, DEONTOLOGII LUI PEȘTE, ONG-iștii, FRANȚUJII, ERDOGAN, UEFA, etc., TOȚI CEI CE L-AȚI ACUZAT PE NEDREPT PE ARBITRUL ROMÂN COLȚESCU, CIOCU MIC ÎN CAZUL ĂSTA??! DUBLA MĂSURĂ se aplică mereu în defavoarea românilor tocmai pentru că ne comportăm de mult timp ca popor asemenea unei cirezi de bovine, indivizi ce nu cunosc valoarea solidarității și acceptă orice umilință. CAPU’ PLECAT, SABIA NU-L TAIE!” Fraților, merităm chiar orice umilință!

Analistul Cozmina Gusa reactioneaza dupa ce antrenorul Marius Sumudica a fost facut tigan la o televiziune din Turcia. Gusa aduce aminte de cazul din urma cu aproximativ o luna al arbitrului roman Sebstian Coltescu care a fost pus la zid in primul rand de catre romani, in frunte cu jurnalisti si analisti politici, culminand ca de obicei cu CTP. Cozmin Gusa intreaba unde sun azi aceeasi deontologi care il umileau public zile intregi pe antrenorul roman propunand inclusiv sa renunte la cariera sa de arbitru dupa ce i s-a aderesat cu „negru” unui jucator negru al unei echipa din Turcia.Analistul spune ca ne meritam soarta din moment ce intre romani nu exista solidaritate si actionam asemeni „unei cirezi de bovine care accepta orice umilimnta”. Acesta concluzioneaza spre sfarsitul mesajului ca „CAPU’ PLECAT, SABIA NU-L TAIE!” .

Postarea integrala a lui Cozmin Gusa:

  • „MARIUS ȘUMUDICĂ A FOST ETICHETAT CA “ȚIGAN” ÎN TURCIA. ALOOO, DEONTOLOGII LUI PEȘTE, ONG-iștii, FRANȚUJII, ERDOGAN, UEFA, etc., TOȚI CEI CE L-AȚI ACUZAT PE NEDREPT PE ARBITRUL ROMÂN COLȚESCU, CIOCU MIC ÎN CAZUL ĂSTA??! DUBLA MĂSURĂ se aplică mereu în defavoarea românilor tocmai pentru că ne comportăm de mult timp ca popor asemenea unei cirezi de bovine, indivizi ce nu cunosc valoarea solidarității și acceptă orice umilință. Românilor le place mult „SĂ MOARĂ ȘI CAPRA VECINULUI!” și-și trăiesc viața după preceptul străvechi „CAPU’ PLECAT, SABIA NU-L TAIE!” . Deci „CIOCU’ MIC!” fraților, că merităm chiar orice umilință, iar cei ce practică aroganța și nesimțirea în fața noastră au priceput asta demult …”

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here