- Advertisement -
AcasăExternCrimeea, noul Donbass? Zelenski: Trebuie să eliberăm Crimeea de ocupaţie. Razboiul a...

Crimeea, noul Donbass? Zelenski: Trebuie să eliberăm Crimeea de ocupaţie. Razboiul a inceput in Crimeea şi se va încheia în Crimeea

- Advertisement -

Dupa 6 luni de razboi in care peste 100.000 de ucrianeni au murit sau au fost mutilati, situatia este departe de a deveni mai buna. Dupa ce Marea Britanie si SUA au anuntat ieri ca trimit noi arme in valore de miliarde de dolari in Ucraina, Zelenski anunta astazi ca razboiul din Ucriana nu se va incheia decat in momentul in care Crimeea va apartine din nou Ucrainei, ceea ce inseamna cel mai probabil vom asista la un nou dezastru umanitar aseamantor cu cel din regiunea Donbass, unde greu se mai gaseste picior de om intre ruine.

”Pentru a depăşi teroarea, pentru a restitui predictibilitatea şi securitatea regiunii noastre, Europei şi lumii întregi, trebuie să câştigăm, să câştigăm lupta împotriva agresiunii ruse. Şi, prin urmare, trebuie să eliberăm Crimeea de ocupaţie. A început în Crimeea şi se va încheia în Crimeea, iar aceasta va fi o revigorare efectivă a ordinii juridice internaţionale”, a declarat Zelenski la summitul Platformei Crimeei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -