- Advertisement -
Acasă Justitie CSM dupa criticile USR la faptul ca dosarul 10 august ramane inchis:...

CSM dupa criticile USR la faptul ca dosarul 10 august ramane inchis: „Condamam cu fermitate derapajele de limbaj în transmiterea mesajului public! A fost depăşită orice limită admisibilă a libertăţii de exprimare!

- Advertisement -

Consiului Suprem al Magistraturii reactioneaza la criticile mai multor membrii ai partidului condus de Dan Barna. Sectia pentru judecatori ai CSM tranmsite ca conadamna cu fermitate „derapejele de limbaj” a mai multor membrii USR in mesajele publice la aflarea situatiei in ceea ce priveste dosarul 10 august. CSM tranmsite in comunicat faptul ca „a fost depasita orice limita admisibila a libertatii de exprimare”.

„Faţă de comunicatul alianţei USR-PLUS şi declaraţiile publice ale mai multor oameni politici cu referire la soluţia pronunţată de Tribunalul Bucureşti în cauza cunoscută sub numele „dosarul 10 august”, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii condamnă, cu fermitate, derapajele de limbaj în transmiterea mesajului public”, se precizează într-un comunicat al Secţiei transmis AGERPRES.

Astfel, spune sursa citată, prin folosirea unor termeni şi a unor construcţii lingvistice de genul „decizia de astăzi a Tribunalului Bucureşti este una foarte tristă pentru democraţia românească”, „un nou dosar închis fără să fi fost instrumentate toate probele”, „nu putem să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic”, „o mare ruşine pentru justiţia din România”, „imaginea unei ţări abandonate, unde justiţia nu funcţionează, unde justiţia umblă cu capul spart” a fost depăşită orice limită admisibilă a libertăţii de exprimare, afirmaţiile menţionate în cuprinsul acestor poziţii având potenţial de a insufla ideea că o soluţie care nu răspunde aşteptărilor unui partid politic atacă democraţia.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here