CTP despre abuzurile de la mitingurile PSD de la Târgoviște și Topoloveni: Știți ce nu s-a discutat? Cum i se adresează acest agent, Știți cu ce e echivalentă? Cu ‘chiparosule’, aia a lui Teodorovici / A fost băgat în dubă cu forța! Ce articol de lege a permis ridicarea acelor oameni? Nu au agresat pe nimeni

Cristian Tudor Popescu a vorbit la DIGI24 despre abuzurile petrecute la mitingurile PSD-istilor din teritoriu de la Târgoviște si Topoloveni.

„S-a discutat despre parolă, despre parola Dragnea-cel-Frumos mă gândeam să fie. Era mai simplu, o literă. Știți ce nu s-a discutat? Cum i se adresează acest agent, acest organ de poliție în uniformă, unui cetățean. De două ori îi spune ‘domnu’ comandant’. Deci, cât dispreț este în această exprimare? Domnu’ șef, domnu’ comandant. Cum trebuie să se adreseze un organ de poliție oficial? Stimate conducător auto. Domnule conducător auto, sunt sergent cutare, vă rog să prezentați actele sau vă rog să trageți pe dreapta. Nu dom’ șef, nu domnu’ comandant! Asta înseamnă dispreț față e omul ăla de la volan”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Jurnalul de seară.

„Știți cu ce e echivalentă? Cu ‘chiparosule’, aia a lui Teodorovici. Asta cu dom’ șef, dom’ comandant, dom’ comandor e limbaj disprețuitor de cartier, pe care l-a folosit un agent de poliție în funcțiune, al doamnei Carmen Dan, care ne spune că totul este o exagerare”, a completat gazetarul.

El a vorbit și despre protestatarii care au fist ridicați la Topoloveni, de jandarmerie, la un miting la care a participat Liviu Dragnea.

„Secvența care trebuie pusă de 100 de ori, de 1.000 de ori e cea cu buletinul. Omul ăla scoate buletinul, spune eu nu fug, nu plec nicăieri, vă rog legitimați-mă, poftiți buletinul. Și totuși este luat și băgat în dubă. Cu forța! Și omul întreabă de ce nu mă legitimați aici? Întrebarea este ce articol de lege a permis ridicarea acelor oameni care stăteau cu o pancartă, liniștiți, nu au agresat pe nimeni, spuneau și ei ce-aveau de spus cu pancarta respectivă. Nu s-a opus nimeni legitimării. Erau niște oameni curați, educați, civilizați. Și au fost săltați și băgați în dubă în timp ce stăteau cu buletinul în mână, să fie legitimați. Asta consideră firesc și legal doamna aceasta, Dan”, a spus gazetarul.

Citește și http://dc360.ro/ctp-intreb-un-singur-lucru-avand-in-vedere-ca-darius-valcov-protocolul-respectiv-este-un-caz-de-securitate-nationala-nu-ar-fi-normal-ca-parchetul-militar-sa-o-cerceteze-pe-adina-florea/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.