Acasă Noutati interne CTP despre cei iesiti vineri seara in Piata Victoriei: Săptămâna trecută pe...

CTP despre cei iesiti vineri seara in Piata Victoriei: Săptămâna trecută pe ideea asta ne-am despărţit, v-aţi speriat că doresc moartea proştilor. Am spus că nu doresc moartea nimănui pentru că proştii sunt necesari într-o societate”

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre protestatarii iesiti in Piata Victoriei vineri seara, majoritatea celor prezenti necrezand in existenta COVID-ului, nici in vaccine, sau cei credeau propuneau imunizarea, adica exact ce propune si fostul liberal, celebrul Viorel Catarama.

CTP a spus refeiritor la cei  nemultumitii din centrul Bcurestiului ca sunt prosti, dar nu le doreste niciun rau, ci dimpotriva, acesta a spefcificat ca prostii sutn necesari intr-o societate, deorece „nu poate fi definită calitatea umană fără prezenţa contrariului ei”

Jurnalistul a mai spus ca respectivii oameni iessiti in strada isi bat joc de toata munca depusa de autoritati in aceste saoptamani si de cei imolnvaviti si decedati in chinuri din cauza coronavirusului in spitale.

Săptămâna trecută pe ideea asta ne-am despărţit, v-aţi speriat că doresc moartea proştilor. Am spus că nu doresc moartea nimănui pentru că proştii sunt necesari într-o societate. Nu poate fi definită calitatea umană fără prezenţa contrariului ei.

E nevoie şi de asftel de oameni pe care nu o să-i numesc proşti, o să-i numesc inteligenţi asimptomatici. Nu prezintă semne, dar probabil că sunt foarte inteligenţi.

Hai să vorbim de omenia acestor oameni prezenţi în piaţă. Chiar când dânşii se frăsuiesc pe acolo, mai avem câte un anunţ: au murit încă 14 oameni. Aceşti oameni nu se gândesc niciun noment, pentru că sunt inteligenţi asimptomatici şi pentru că sunt nesimţiţi, că îşi bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale în aceste două luni, munca uneori eroică, îşi bat joc de cei care sau îmbolnăvit şi au suferit în spital, în nişte condiţiii date de COVID groaznice, îşi bat joc de morţi. Asta fac în acest moment aceşti indivizi, fără să se gândească nicio secundă la ceilalţi”, a afirmat CTP vineri la Digi 24.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here