- Advertisement -
Acasă Politica CTP dupa ce PNL a ales-o pe Irina Rimes ambasador onorific al...

CTP dupa ce PNL a ales-o pe Irina Rimes ambasador onorific al Zilei Internaționale Brâncuși 2020: „De ce nu a fost numit ambasador vloggerul Selly? Păi, se rupea Google-ul, domnule!”

- Advertisement -

CTP a reactionat ironic dupa ce cantareata Irina Rimesa a fost numita ambasador onorific al Zilei Internationale Brancusi 2020. La un moment dat, in scurtul interviu dat de ministrul Culturii alaturi de cantarea Irina Rimes, in care artista era prezentata ca fiind aleasa pe postul de ambasador onorific al Zilei Intrenationale Brancusi, Irina Rimes spune ca acceptat propunerea PNL deorece „eu sunt mai mainstream”. CTP a ironizat situatia: „Din moment ce spuneți că dvs sunteți mainstream și dup-aia vorbiți de Brâncuși, că ați fost văduvită de informații în legătură cu el, deci a fost ceva nișat, ceva în margine – că mainstream asta înseamnă, curent principal, nu ceva la care să aveți acces – deci dvs sunteți mainstream și Brâncuși e margine!”

CTP a continuat ironiile pe subiectul „Irinsa Rimes- Brancusi” dupa ce ministrul Culturii a spus: „Au crescut în momentul ăsta accesările pe Google la Constantin Brâncuși”

„Ăia care au avut nevoie de doamna Rimes mainstream ca să acceseze Constantin Brâncuși credeți că au avut sau vor avea vreo treabă în continuare cu Constantin Brâncuși? N-au descoperit nimic, au dat un clic! Nu le va rămâne nimic în creier în legătură cu Constantin Brâncuși! Dacă doreai, de pildă, și mai multe accesări pe Google la Constantin Brâncuși, de ce nu a fost numit ambasador vloggerul Selly? Păi, se rupea Google-ul, domnule!” – a adăugat gazetarul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here