CTP: Întreb un singur lucru: având în vedere că Darius Vâlcov, protocolul respectiv este un caz de securitate națională, Nu ar fi normal ca Parchetul Militar să o cerceteze pe Adina Florea?

Cristian Tudor Popescu vorbit despre cazul Adinei Florea, care ar fi implicată în dosarul în care Darius Vâlcov a fost pus sub acuzare de DIICOTpentru săvârşirea infracţiunii de divulgare a secretului care periclitează securitatea naţională, în legătură cu publicarea protocolului de colaborare între SRI şi Parchetul General.

Într-un alt dosar deschis la Parchetul General şi declinat ulterior la DIICOT, procurorii au dispus renunţarea la urmărirea penală faţă de o grefieră, care ar fi fotocopiat protocolul şi i l-ar fi dat Adinei Florea, în prezent procuror şef adjunct al Secţiei de investigare a magistraţilor.

„O să întreb un singur lucru: având în vedere că Darius Vâlcov, protocolul respectiv este un caz de securitate națională? Așa e considerat de procurori. Lăsăm la o parte Secția Specială și faptul că se controlează singură, pe sine, doamna Florea, nu ar fi normal ca Parchetul Militar să o cerceteze pe doamna Florea? Un caz de securitate națională”, a spus gazetarul.

Citește și http://dc360.ro/dragnea-a-reluat-razboiul-cu-strainii-la-antena-3-seful-psd-il-pune-pe-orlando-sa-faca-controale-la-anaf-deoarece-nu-actioneaza-dur-impotriva-strainilor-merg-ca-pisicutii-la-multinationale-daca-m/


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.