- Advertisement -
AcasăExternCu mai bine de 6 luni de razboi in spate, Zelenski anunta...

Cu mai bine de 6 luni de razboi in spate, Zelenski anunta ca vrea Crimeea inapoi: Drapelul în albastru şi galben al Ucrainei va fi arborat din nou acolo unde este acasă, unde ar trebui de drept să fie, inclusiv in Crimeea

- Advertisement -

Cu toate ca avem la o aruncatura de bat de Romania un razboi care dureaza de 6 luni de zile, o tara cu zeci de mii de victime si orase maturate, in mod contrast, se vorbeste tot mai putin despre pace, inclusiv propunerea presedintelui Indoneizei ca Putin si Zelenski sa aiba o intrevedere fata in fata la summitul G20 fiind atacata de jurnalisti si politicieni.


Zelenski a anuntat astazi, cu ocazia Zilei nationale a drapelului Ucrainei, ca Crimeea va ajunge inapoi in Ucraina, la fel ca Donbassul si alte regiuni recent cucerite de rusi in cele mai de 180 de zile de razboi. Reamintim in acest context ca in ultimele zile mai multe atacuri ale armatei ucrainene au avut loc in Crimeea.

„Drapelul în albastru şi galben al Ucrainei va fi arborat din nou acolo unde este acasă, unde ar trebui de drept să fie: în toate aşezările ocupate temporar din Ucraina’, în Melitopol, Herson sau Zaporojie, inclusiv in Crimeea” a declarat Zelenski.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -