- Advertisement -
AcasăExternCu o tara insangerata, zeci de mii de civili morti, zeci de...

Cu o tara insangerata, zeci de mii de civili morti, zeci de orase distruse si 40% din teritoriu ocupat, Zelesnki spune ca va lua inapoi toate teritoriile pe campul de lupta: Ucraina va recupera regiunea Harkov, regiunea Lugansk, regiunea Doneţk, regiunea Zaporojie, regiunea Herson, Crimeea, cu siguranţă întreaga noastră zonă de apă a Mării Negre şi a Mării Azov – de la insula Şerpilor până la strâmtoarea Kerci

- Advertisement -

Cu toate ca „logica’ inarmarii si a razboiului pe front au adus Ucraina in genunchi, tara numarand peste 100.000 de civili morti si alti zeci de mii de raniti/mutilati/, cu toate ca zeci de orase mai ales din estul tarii au fost rase de pe de pe sparafata pamantulu iar in prezent aproximativ 40% din teritoriu este ocupat, Zelenski declara in stilul deja consacrat, pe Telegram, imbracat in stil militar, ca Ucraina isi va lua inapoi toate teritoriile deja distruse semnficativ in urma conflictului, inclusiv Crimeea.

„Ucraina va recupera regiunea Harkov, regiunea Lugansk, regiunea Doneţk, regiunea Zaporojie, regiunea Herson, Crimeea, cu siguranţă întreaga noastră zonă de apă a Mării Negre şi a Mării Azov – de la insula Şerpilor până la strâmtoarea Kerci. Acest lucru se va întâmpla. Acestea sunt ale noastre. Şi aşa cum o înţelege societatea noastră, vreau să o înţeleagă şi ocupanţii. Nu va fi loc pentru ei pe pământul ucrainean”, a declarat Zelenski.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -