Acasă Extern Cuba si Iran colaboreaza impreuna pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirusului! Teheranul...

Cuba si Iran colaboreaza impreuna pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirusului! Teheranul a interzis serurile din SUA și Marea Britanie

Cuba si Iran vor colabora imprena pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirusului. Cuba a semnat un acord in acest sens cu Executivul de la Teheran pentru transferul de tehnologie pentru cel mai avansat vaccin candidat al său pentru Covid-19 şi efectuarea de studii clinice de fază finală pentru acesta în republica islamică.

Atar Iran si Cuba sunt supuse unor sancţiuni americane dure, care exceptează medicamentele, dar care interzic totuşi companiilor farmaceutice străine să facă afaceri cu ele. Atât Cuba cât şi iranul se confruntă cu deficite de fonduri.

La sfârşitul lunii trecut, Iranul a început studii clinice pe oameni cu primul său vaccin candidat pentru Covid-19, în timp ce Cuba are patru vaccinuri candidate testate în studii clinice.

 

După ce se va încheia studiul clinică de fază a doua pentru cel mai avansat vaccin candidat cubanez, Soberana (Suveranitate) 2, acesta va fi testat în studiul de fază a treia pe 150.000 de persoane din Havana, au anuţat autorităţile.

Cuba va avea nevoie de mai multe studii de fază finală în străinătate, având în vedere că nu are o rată mare de infectare, datoriă gestionării cu succes a emidemiei.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here