- Advertisement -
Acasă Extern Curcubeii UE continua propaganda si trec la santaj! Comisia Europeana a declansat...

Curcubeii UE continua propaganda si trec la santaj! Comisia Europeana a declansat procedurile de infringement impotriva Ungariei si Poloniei: „Egalitatea şi respectarea demnităţii şi a drepturilor omului sunt valori fundamentale ale UE, consacrate de Articolul 2 din Tratatul Uniunii Europene. Comisia va utiliza toate instrumentele aflate la dispoziţia sa pentru a apăra aceste valori”

- Advertisement -

Progreseii UE continua propaganda impotriva Ungariei sI Poloniei pe tema LGBTIQ. Comisia Europeana trece la santaj si incearca sa induca in randul opininiei publice impresia ca tarile din est-centrul Europei duc o lupta impotriva homosexualilor sau a perosnaelor care isi schimba sexul.

Pentru a ne da seama de unde se afla din punct de vedere moral azi Occidentul, Comisia a anuntat in urma cu scurta vreme ca va declansa procedurile de infringement impotriva Ungariei si Poloniei dupa legea ungara data saptamnile trecute (care nu are de a face absolut deloc cu dreptul unei persoane de a fi homosexual sau de a isi schimba sexul) ci interzice, atentie: „vizionarea de materiale prongografice de catre tinerii sub 18 ani, PROPAGANDA homosexuala sau de schimbare de sex”.

„Egalitatea şi respectarea demnităţii şi a drepturilor omului sunt valori fundamentale ale UE, consacrate de Articolul 2 din Tratatul Uniunii Europene. Comisia va utiliza toate instrumentele aflate la dispoziţia sa pentru a apăra aceste valori” tranmsit curcubeii UE.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here