- Advertisement -
AcasăExternDaca curcubeu nu e, nimic nu e. Federația germană de fotbal cheama...

Daca curcubeu nu e, nimic nu e. Federația germană de fotbal cheama FIFA în instanță pentru interzicerea brățării OneLove

- Advertisement -

Viata fara curcubee si ingenuncheri nu mai e viata, cel putin la campionatele europene si mondiale de fotbal. Dupa ce Qatar, tara in care imensa populatie nativa traieste cu propasepele pe cap si isi duce viata dupa sharia, germanii au venit sa faca propaganda LGBT, avand interzis de la tara organizatoare sa poarte sa paorte banderole LGBT iar FIFA a dat dreptate Qatar, germanii (care sunt atat de interesati de fotbal incat au pierdut azi in fata Japoniei) au deci sa cheme FIFA în instanta pentru interzicerea bratarii OneLove.

DFB a refuzat să permită jucătorilor din Qatar să poarte brățările care promovează diversitatea și incluziunea, după ce organismul de conducere a fotbalului mondial a amenințat că va acorda cartonașe galbene căpitanilor echipelor, dar s-a confruntat cu o reacție rapidă, inclusiv din partea lanțului de supermarketuri REWE, care a devenit primul sponsor care a luat măsuri directe, anunțând că va renunța la campania publicitară în semn de protest față de această decizie.

Purtătorul de cuvânt al DFB, Stefan Simon, a confirmat pentru tabloidul Bild că a depus o plângere privind validitatea juridică a deciziei la tribunalul sportiv internațional, CAS, de la Lausanne. „Fifa ne-a interzis să folosim un simbol al diversității și al drepturilor omului. Aceasta a precizat că interdicția va fi legată de sancțiuni masive (de natura) sancțiunilor sportive, fără a concretiza exact ce înseamnă acest lucru. DFB dorește să clarifice dacă procedura Fifa este de fapt legitimă”, a declarat el.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -