- Advertisement -
Acasă Politica Daca, de Codrin Stefanescu: "La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece...

Daca, de Codrin Stefanescu: „La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici! Unul din zece! Daca ne votau toti cei pentru care ne-am luptat, alta era situatia azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor si salariilor continua conform programului, Horeca funcționa!”

- Advertisement -

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu,vine cu o nous postare pe pagina sa de facebook in care spune cum ar fi fi aratat Romania daca lumea ar fi votat PSD. Codrin reaminteste de cel mai mare esec al social demcoratilor de dupa Revolutie, si anume europarlamentarele din mai 2019, unde PSD a luat doar 22%. Fostul secretar general reaminteste de asemeena ca la momentul respectiv doar 1 din 10 pensionari, profesori si medici au votat PSD. Codrin spune ca daca acestia votau pentru PSD care a luptat pentru ei, azi altfel ar fi aratat lucrurile. In primul rand, Codrin ne puncteaza ca Liviu era liber, abia dupa ca PSD guverna, in al treilea rand majoriarea salariilor si pensiilor continua Sau Horeca functiona.

Postarea integrala a lui Codrin Stefanescu:

La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici! Unul din zece! Dacā ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului, Horeca funcționa, treceam prin pandemie oferind sprijin tuturor celor care aveau nevoie de el! Dar cei de mai sus au vrut abuzuri, bătaie de joc și umilințe! Și i-au votat cu doua mâini pe rezisti si peneliști! Iar astăzi ies in strada in speranța ca indivizii āstia ii vor asculta. Se insealā! Nici măcar nu le pasā de ei!

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here