Dacă nu ai vedea, probabil nu ai crede: Numele lui Tudose, șters cu o cariocă roșie de pe pancarta de la intrarea în sediul PSD Brăila

PSD-iștii poartă serios pică pe cei care nu se dovedesc ca fiind loiali liderului partidului iubit sau nu respectă linia acestuia. La nicio zi după ce Tudose a plecat din PSD invocând o serie de argumente cu privire a modul în care e condus PSD de 2 zni încoace,  numele fostului premier a fost șters cu o cariocă roșie de pe pancarta de la intrarea în sediul Organizției Județene PSD.

Cocotata pe o scara matalica, o femeie acopera cu o carioca de culoare rosie numele lui Tudose, scris cu litere albe pe pancarta rosie de la intrarea in sediul Organizatiei Judetene PSD. Pe bucata de tabla stau scrise numele parlamentarilor social-democrati, care, de altfel, au cabinetele in cladirea de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

Dupa ce femeia din imagine si-a facut datoria, pe pancarta au ramas doar numele senatorului Ion Rotaru si al deputatului Nicu Nita, tinand cont ca si numele deputatului Emilia Meirosu a disparut anul trecut, cand a demisionat din PSD si s-a alaturat tot ProRomania.

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat, marti, ca a demisionat din PSD, descriindu-si gestul ca fiind „una dintre cele mai grele decizii”. Intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, parlamentarul brailean a acuzat „o parte din actuala echipa de conducere” a PSD ca „a inlocuit agenda publica cu agende personale”, facand trimitere si la incercarile lui Liviu Dragnea de a subordona justitia politicului.

Citește și http://dc360.ro/elementor-6745/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.