- Advertisement -
AcasăEvenimenteDan Barna cere Guvernului PNL sa prezinte un plan pentru proteajarea economiei:...

Dan Barna cere Guvernului PNL sa prezinte un plan pentru proteajarea economiei: „Este esențial în acest moment să existe un dialog real între actorii din economia reală și autorități.” / USR vine cu o serie de propuneri: CNAS plătește concedii medicale în avans. Prelungirea perioadei de plată a impozitelor și taxelor. Stop creșterii cheltuielilor care nu sunt legate de COVID-19

- Advertisement -

Liderul USR Dan Barna cere Guvernului liberal sa vina cu o serie de masuri pentru protejarea economiei și a locurilor de muncă în contextul epidemiei de coronavirus din Romania.

Liderul USR a spus ca este nevoie de solutii pentru companii si angajatii lor pentru a a suferi cat mai putine pagube pe perioada crizei din sanatate.

„Este esențial în acest moment să existe un dialog real între actorii din economia reală și autorități. Instituțiile publice trebuie să aibă o atitudine proactivă, nu reactivă. În lipsa acestui dialog, efectele o să le vedem în bugetele publice și în cifrele agențiilor de ocupare a forței de muncă”, a declarat Dan Barna.

Cele 5 masuri propuse de USR pentru perioada epidemiei:

  • CNAS plătește concedii medicale în avans
  • Credit fiscal pentru piererile cauzate de COVID-19
  • Prelungirea perioadei de plată a impozitelor și taxelor
  • Facilități fiscale pentru companiile care aplică măsuri de prevenție
  • Stop creșterii cheltuielilor care nu sunt legate de COVID-19
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -