Dan Barna la DIGI24 despre prezidențiale: Ar fi grozav pentru România să avem o finală fără PSD! Imi voi asuma o candidatură la prezidențiale dacă aceasta va fi decizia USR-PLUS, hotărârea urmând a fi luată în câteva săptămâni

​​Dan Barna susține că-și va asuma o candidatură la prezidențiale dacă aceasta va fi decizia USR-PLUS, hotărârea urmând a fi luată „în câteva săptămâni”. 

Întrebat, la Digi 24, de ce nu-l susțin cei din USR și PLUS pe președintele Klaus Iohannis, bătălia fiind pe același electorat, Barna a evitat un răspuns concret, comentând doar că „ar fi grozav pentru România să avem o finală fără PSD, am avea ce să alegem cu adevărat”. 

Cât privește calitățile care-l recomandă pentru a fi președinte, Barna a menționat experiența din zona de management de proiect, capacitatea de a duce un proiect mai departe, dând USR ca exemplu, precum și alianța cu PLUS. 

Întrebat ce post i s-ar potrivi lui Dacian Cioloș, Barna a răspuns: „Dacian Cioloș ar fi un foarte bun președinte, și un foarte bun premier”.

Citește și https://dc360.ro/bec-raspunde-curiozitatilor-lui-dorneanu-legat-de-referednumul-pe-justitie-numarul-diferit-de-alegatori-de-la-cele-doua-intrebari-de-la-referendum-dintr-o-eroare-a-presedintilor-unor-sectii-de-v/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *