Dan Barna renunță la Andrei Caramitru pe post de consilier după ce a scris pe facebook că “locul parlamentarilor PSD, ALDE și UDMR este la pușcărie sau în exil unde să moară de foame”

Președintele USR, Dan Barna, renunță la Andrei Caramitru care-i este consilier de patru luni. Picătura care a umplut paharul a fost o postare a lui Caramitru în care a afirmat că locul parlamentarilor PSD, ALDE și UDMR este ”la pușcărie sau în exil unde să moară de foame”.

Într-o postare pe forumul intern de discuții al USR, obținută de HotNews, Dan Barna scrie că „am aflat și eu din presă de opiniile sale, prea des”, iar „Andrei nu are nevoie de o titulară de consilier al meu pentru a conta”. 

„Odată terminată partea economică din program, Andrei rămâne un comunicator pe propriile picioare. De aceea, am decis amândoi că e mai bine să încetăm relația președinte – consilier”, a scris șeful USR. 

Postarea lui Dan Barna: 

  • ​Îi mulțumesc lui Andrei Caramitru pentru munca depusă la definitivarea si comunicarea unui program de guvernare consistent. Este o premieră necesară pentru România: programul de guvernare se face prin dialog, nu într-o debara, cum fac celelalte partide. 

  • Am apreciat competenta in economie a lui Andrei încă de la prima noastră întâlnire și trebuie să recunosc că are un potențial politic real. Cred că acum e un om politic pe propriile picioare, și poate aduce contribuții valoroase. Am aflat și eu din presă de opiniile sale, prea des. Andrei are drumul său și este un om valoros care a venit spre USR pentru că USR este alternativa care va schimba România. Andrei nu are nevoie de o titulară de consilier al meu pentru a conta. 

  • Odată terminată partea economică din program, Andrei rămâne un comunicator pe propriile picioare. De aceea, am decis amândoi că e mai bine să încetăm relația președinte – consilier. 

  • Andrei Caramitru rămâne un membru și o resursă în USR, cu propria cale.

Citește și http://dc360.ro/iohannis-a-semnat-decretele-prin-care-ia-act-de-demisiile-celor-3-ministrii-si-numirea-interimarilor-ana-birchall-in-locul-lui-tudorel-toader-la-justitie-teodorovici-in-locul-rovanei-plumb-la-fondur/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.