- Advertisement -
Acasă Politica Dan Bittman: "Ideea prefectului Capitalei legata de cosurile de cumparaturi e chiar...

Dan Bittman: „Ideea prefectului Capitalei legata de cosurile de cumparaturi e chiar mai stupidă ca a doamnei Moldovan de a carantian tara timp de doua saptamani. Aşa ar trebuie să facem, să radem toate coşurile şi să rămână un singur coş de magazin, care să se dea din mână în mână până ajunge în fund la taxatoare”

- Advertisement -

Artistul Dan Bittman l-a criticat pe prefectul Capitalei, Alin Stoca, dupa ultima recomandare facuta de a reduce numarul de cosuri din supermarket pentru a intra mai putin lume in acesta. Bittman a spus ca ideea ea chiar mai stupida decat cea a consilierului onorific in Ministerul Sanatatii, Andreea Moldovan de carantinare a intregii tari timp de doua saptamani.

Atat stiu. Politicienii noştri se întrec în măsuri una mai absurdă ca cealaltă şi e un concurs acum – cine inventează măsura cea mai absurdă, ăla câştigă. Nu am nicio problemă cu doamna Moldovan, îşi face meseria, ia un salariu şi trebuie să spună ce i se spune că trebuie să spună. Dar să nu uite că ne-am mai carantinat o dată anul trecut, că ne-a fost bine toată vara. Bineînţeles că vine Paştele şi trebuie să stăm în casă, era previzibil că o să urmeze o carantină generală şi o aud vorbind cu lejeritate de evitarea aglomerărilor. Cum să evităm aglomerări, dacă vrem să mai mergem la serviciu? Despre metrou, îl auzeam pe domnul Arafat spunând aseară o chestie pe care eu o spuneam de anul trecut, şi era ideea unor oameni deştepţi nu a mea, aceea de a intra la serviciu pe ore, tocmai pentru a descongestiona un pic metroul. (…) Eu respect măsurile de protecţie, dar aceasta nu este o măsură de protecţie. Aceasta este aşa, o cursă contra cronometru, care vine cu măsura cea mai tâmpită pe aceea să o luăm”, a declarat Dan Bittman.

 „Ideea prefectului de a reduce numarul de cosuri la supermarket e chiar mai stupidă ca a doamnei Moldovan. Aşa ar trebuie să facem, să radem toate coşurile şi să rămână un singur coş de magazin, care să se dea din mână în mână până ajunge în fund la taxatoare”  amia declarat artistul.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here