Acasă Politica Dan Bucura: „Minune mare! Vineri am întâlnit un prieten care suferea de...

Dan Bucura: „Minune mare! Vineri am întâlnit un prieten care suferea de gripă sezonieră! Avea toate simptomele: febră, dureri în gât, dureri musculare și nas infundat! Vă mai amintiți de maladia asta? Ne lovea pe mulți dintre noi, pe vremuri… E pasăre rară omul! Amicul își făcuse 3 teste, toate negative, iar la cel PCR l-au informat că are gripă de sezon. Probabil a fost norocos, că s-a testat la privat. Altfel precis il scoteau cu Covid”

Jurnalistul Dan Bucura scrie o postare in care ironizeaza o intalnire cu o cunostinta de a sa in actualul context al pandemiei de coronavirus. Bucura povesteste pe pagina sa de socializare o intalnire cu un amic de al sau care avea gripa sezoniera. Jurnalistul spune ca acesta avea toate siptomele specifice gripei, invclusiv febra, durere in gat sau nas infundat. Bucura spune ca amicul sau isi facuse 3 teste, toate negative iar la cel PCR a iesit ca are gripa sezoniera. Jurnalistul spune ca amicul sau a fost norocos, deoarece si-a facut testele la privat, mentionand ca in caz contrat era precis decoperit cu COVID.

Postarea integrala a lui Dan Bucura:

Minune mare! Vineri am întâlnit un prieten care suferea de gripă sezonieră! Avea toate simptomele: febră, dureri în gât, dureri musculare și nas infundat! Vă mai amintiți de maladia asta? Ne lovea pe mulți dintre noi, pe vremuri… E pasăre rară omul!

Amicul își făcuse 3 teste, toate negative, iar la cel PCR l-au informat că are gripă de sezon. Probabil a fost norocos, că s-a testat la privat. Altfel precis il scoteau cu Covid..

Pe om il știu de-o viață și chiar am toată încrederea că nu m-ar minți. Totuși, am stat la 2 metri unul de altul, afară. Tot pe vremuri probabil ne-am fi pupat și strâns mâna, cu toată gripa lui. Clar, trăim vremuri dubioase.
In paralel, văd o știre că ai noștri au făcut până azi 100.000 de vaccinuri. Până la imunizarea obținută la 20 de milioane mai e un „pas”…”, spune Bucura.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here