- Advertisement -
Acasă Politica Dan Bucura: ”Spectacol grețos ieri in Parlament! Aleșii neamului au făcut un...

Dan Bucura: ”Spectacol grețos ieri in Parlament! Aleșii neamului au făcut un circ ieftin pe tema tăierii pensiilor speciale! Dincolo de circ, adevărul e că aleșii nu au tăiat mai nimic! Pensiile anulate ieri erau undeva la 1 la sută din total! Deci frecție la piciorul bugetar!”

- Advertisement -

Jurnalistul Dan Bucura a reactionat pe pagiana a de facebook referitor la taierea pensiilor speciale ale parlamentarilor de ieri din Parlament. Dan Bucura a descirs ceea ce s-a intampla ieri in Parlament “un spectcacol grotesc” si amninteste ca pensiile speciale ale parlamentarilor nu inseamna decat 1% din numarul total al benficarilor de pensii speciale din tara. Acesta aspus ca pensiile speciale nu vor fi taiate niciodata de fapt deoarece “beneficiarii lor sunt prea mulți și prea influenți”.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu:

”Spectacol grețos ieri in Parlament! Aleșii neamului au făcut un circ ieftin pe tema tăierii pensiilor speciale. Barna a luat-o pe arătură si a recitat poezii, Soșoacă l-a atacat pe Orban, Ciolacu a sărit și el, iar liberalii le-au pus PSD-istilor pensiile speciale în cârcă. UDMR-istii măcar au fost deschiși: au refuzat să-și taie singuri veniturile..
– Dincolo de circ, adevărul e că aleșii nu au tăiat mai nimic. Pensiile anulate ieri erau undeva la 1 la sută din total. Deci frecție la piciorul bugetar!
– Scandalul a fost degeaba. Toți aveau dreptate și mințeau la unison, prin omisiune. Pensiile astea ticaloase au renăscut în 2015, în guvernarea USL (PSD+PNL). Deci mai toți le-au dorit..
– Să fim bine înțeleși: nu vor dispărea pensiile nesimțite! Beneficiarii lor sunt prea mulți și prea influenți. Noi, fraierii le vom plăti acelor golani taxa de „șmecherie” încă multă vreme..”
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here