- Advertisement -
AcasăNoutati interneDan Negru: Sunt peste tot breaking news de caldură. Mereu a fost...

Dan Negru: Sunt peste tot breaking news de caldură. Mereu a fost cald vara și de cele mai multe ori a nins iarna. Oficial, temperatura maximă absolută a lunii iunie în România a fost de 42,0 ºC, înregistrată la Oraviţa, în data de 29 iunie 1938. E cald vara doar că acu’ e cu frică, cu breaking-news și coduri roșii . Frica ucide mintea ! Emoția omoară rațiunea!

- Advertisement -

Dan Negru a comentat ironic burtierele care au facut bataturI de la Breanking news-uri despre incalizairea globala in contextul in care in fiecare an vara e cald si seceta iar iarna e frig si ger. Dan Negru spune ca inca temperatura maxima inregistrata in luna iunie, in Romania, la umbra, a fost in 1939 la Oravita, cand s-au inregistrat 42 de grade celsius. Dan Negru spune ca marea difernta intre ceea ce se intampal in urma cu decenii si ce se intampla azi, este ca au aparut burtierele cu Breaking news, lumea fiind extrem de usor de panicat prin frica care ucide ratiunea.

„Sunt peste tot breaking news de caldură. Mereu a fost cald vara și de cele mai multe ori a nins iarna. Oficial, temperatura maximă absolută a lunii iunie în România a fost de 42,0 ºC, înregistrată la Oraviţa, în data de 29 iunie 1938. E cald vara doar că acu’ e cu frică, cu breaking-news și coduri roșii . Frica ucide mintea ! Emoția omoară rațiunea !

Codurile roșii sau Ro-alertele or avea rolul lor in frica noastră. Grigore Moisil, matematicianul, l-a intrebat pe cel mai cunoscut meteorolog român, Nicolae Topor :

“-Cu ce probabilitate prevedeţi starea vremii ?”

„-Cu o probabilitate de 40%”. a răspuns meteorologul.

Replica lui Mosil a rămas celebră:

“-Atunci, de ce nu spuneţi vremea pe dos, ca să aveţi 60% şanse s-o nimeriți ? ”, scrie Dan Negru pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -