Acasă Noutati interne Dana Budeanu spune ca matusa sa a murit si acuza faptul ca...

Dana Budeanu spune ca matusa sa a murit si acuza faptul ca i s-a trecut pe certificat ca cauza este COVID desi aceasta nu a avut niciodata: Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc! / Rafila: Eu nu înțeleg care ar putea fi scopul unui asemenea abuz. Nu ar avea niciun rost

Dana Budeanu vine cu acuzatii la adresa sistemului medical. Acesta spune ca matusa sa a murit zilele trecute iar pe ceritificat i s-a trecu ca cauza ar fi infectia cu coronavirus, infectie pe care creatoarea de moda spune ca matursa sa nu a avut-o niciodata, acesta nefiind internata niciodata internata in spital nici penntru simptome ale virusului. Acesta isi incheie mesajul dand de inteles ca nu va lasa lucurile in acest fel.

”Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc”, a spus Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

Intrebat de moderator despre acest cazi la Romania tv, medicul Alexandru Rafila a declarat ca nu intelege care ar fi scopul unui asemeena abuz si ca nu ar avea niciun rost. Acesta a venit cu exemplul unei anchete defasurate recent in județul Argeș, unde au avut loc mai multe decese la domiciliu. Ancheta are ca scop stabilirea cauzelor deceselor, specificand ca acestora li s-a fauct inclusiv testul pentru COVID. Rafila spune ca in 12 din cele 14 teste realizate s-a confirmat decesul din cauza coronavirusului.

„Eu nu înțeleg care ar putea fi scopul unui asemenea abuz. Nu ar avea niciun rost. Stabilirea diagnosticului poate fi făcută și de medicina legală. Eu nu sunt medic legist, dar pot să vă descriu o situație. În decurs de o lună, în județul Argeș au fost mai multe decese la domiciliu. Se face o anchetă pentru a se stabili cauzele deceselor și pentru acei pacienți s-a făcut inclusiv testarea pentru COVID. În 12 dintre cele 14 cazuri a fost detectată prin PCR infecția cu coronavirus”, a explicat medicul Rafila.

„Există o procedură, e descrisă în metodologia de la INSP. Se face pentru aceste cazuri care nu erau internate, diagnosticate, nu se știa care e situația”, a mai explicat Alexandru Rafila.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here