Dăncilă: Când de la 46% ajungi la jumătate, e clar că s-a greşit, e clar că PSD s-a abătut de la drum. Poate a greşit Dragnea, dar noi unde am fost? De ce nu am sgpus ‘se merge pe un drum greşit’? Am vorbit cu colegii, e esenţial să vedem unde am greşit. Nu ne ajută dacă dăm vina pe o persoană

Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al PSD, spune că vina pentru eşecul de la alegerile europarlamentare este al tuturor social-democraţilor.

“Cred că trebuie să ne asumăm că am greşit pentru că atunci când pierzi din electoratul din 2016, când de la 46% ajungi la jumătate, e clar că s-a greşit. Mesajele pe care le-ai dat nu sunt cele pe care le-a vrut electoratul. Că nu a fost comunicarea în sensul dorit de electorat. E clar că PSD s-a abătut de la drum. Este nevoie de fiecare organizaţie în parte. Pe lângă analiza de la nivel naţional, s-a greşit în judeţe. Poate campania făcută nu a fost cea care trebuia făcută… Important e să învăţăm şi să mergem mai departe”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică seara, la un post TV.

Dăncilă spune că vina nu este doar a lui Liviu Dragnea pentru rezultatele de la alegeri, ci a întregului PSD.

“A fost un rezultat care ne-a uimit, pentru că, guvernamental, am făcut multe lucruri, poate am lăsat alte teme să ocupe spaţiul public şi am trecut în plan secund ce şi-au dorit cetăţenii. Poate nu am fost atât de des în teren să vorbim cu oamenii. E foarte uşor să dăm vina pe o persoană sau alta. Poate a greşit Dragnea, dar noi unde am fost? De ce nu am spus ‘se merge pe un drum greşit’. Să facem o analiză, să vedem ce ce nu acţionăm corespunzător. Am vorbit cu colegii, e esenţial să vedem unde am greşit. Nu ne ajută dacă dăm vina pe o persoană”, a încheiat Dăncilă.

Citește și https://dc360.ro/dupa-soferul-lui-voicu-satelitul-sputnik-plesoianu-si-orlando-acum-si-fifor-ar-vrea-la-cotroceni-fostul-ministru-al-apararii-pe-facebook-ma-gandesc-foarte-serios-la-aceasta-posibilitate/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *