Dăncilă, dezvăluiri la “Marius Tucă Show” despre viața de dinainte și de după condamnarea lui Dragnea! Despre greșelile de exprimare: Eram timorată. Trebuia să merg pe o anumită linie care nu era confortabilă pentru mine și cu care nu mă puteam identifica

Premierul Viorica Dăncilă pune frecventele greșeli de exprimare pe seama faptului că trebuia să meargă pe o linie „care nu era confortabilă” pentru ea. 

Întrebată la „Marius Tucă Show” ce s-a întâmplat de acum are un discurs coerent, iar înainte făcea frecvente greșeli, Dăncilă a spus că „au fost mai mulți factori” și era „timorată”. „Trebuia să merg pe o anumită linie care nu era confortabilă pentru mine și cu care nu mă puteam identifica”, a adăugat ea, făcând referire și la „anumite persoane” din jurul său, fără a le nominaliza însă. 

Viorica Dăncilă a renunțat la serviciile Ancăi Alexandrescu, consilier onorific, care fusese impusă de Liviu Dragnea și care impunea lina de comunicare la nivelul Guvernului.

Citește și https://dc360.ro/ana-bircahll-a-trimis-vineri-o-circulara-catre-toate-instantele-si-parchetele-din-tara-in-care-atrage-atentia-ca-o-persoana-care-a-fost-extradata-nu-poate-fi-cercetata-penal-urmarita-sau-detinuta-s/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *