Dăncilă nu înțelege ce are lumea cu ea și de ce protestează: Oare sunt așa de ușor de cumpărat? Chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor? Să vii cu tot felul de jigniri, să țipi “hoții”… Nu am furat în viața mea nimic! Cred că oamenii cu timpul îi vor izola

Premierul Viorica Dăncilă a susținut, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în țară, că este un plan, fiind vorba despre aceleași persoane – ”oameni slabi, care nu au niciun proiect și nimic de spus”. ”Stau și mă gândesc dacă sunt așa de ușor de cumpărat. Țipă <hoții>, dar eu nu am furat în viața mea nimic”, a declarat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, într-o conferință de presă la Zalău, despre protestatarii care au așteptat-o în toate orașele în care a fost în ultimele săptămâni, ea spunând că este vorba despre persoane slabe, pentru că violența este atributul oamenilor slabi, iar cu timpul ei vor fi izolați de ceilalți.

”Deja am văzut că este un plan. Întâlnim aceiași oameni în mai multe zone. Stau și mă gândesc – oare sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău ne fac ca imagine?”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că este întâmpinată cu scandarea “Hoții”, dar nu a furat niciodată nimic.

“Dacă nu aveam deschidere către dialog, dacă nu voiam găsim soluții, îi înțelegeam și spuneam că nimeni nu vrea să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau soluții din partea Guvernului îi înțelegeam, dar această atitudine pe mine mă uimește – să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să țipi <hoții>… Nu am furat în viața mea nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca țară”, a mai susținut premierul.

Concluzia Vioricăi Dăncilă despre protestatari: “Consider că această violență arată că nu au nimic de spus și sunt oameni slabi. Nu sunt specifici pentru țară și cred că oamenii cu timpul îi vor izola”.

Citește și http://dc360.ro/usr-despre-ridicarea-protestatarilor-de-la-topoloveni-e-un-abuz-erau-doar-cativa-oameni-cu-un-banner-e-o-rusine-pentru-uniforma-pe-care-o-poarta-fortele-de-ordine-din-subordinea-lui-carmen-dan-car/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.