Fosta consiliera a Vioricai Dancila, retinuta pentru obţinere ilegală de fonduri si deplaidare alaturi de sotul acesteia! Daniela Coţa şi soţul său ar fi primit pe nedrept finanţare de 1.200.000 lei de la bugetul local din Zalău pentru clubul municipal de volei

Daniela Cota, fosta consiliera a Vioricai Dancila a fost retinuta vineri seara alaturi de sotul acesteia. Procurorii de la Parchetul din Sălaj o acuza pe acesta de obţinere ilegală de fonduri si deplapidare. Mai exactr, potrivit procurorilor, Daniela Coţa alaturi de sotul sau, sunt acuzati ca ar fi primit pe nedrept finanţare de 1.200.000 lei de la bugetul local din Zalău pentru clubul municipal de volei. Cei doi au fost reprezentanţi ai Volei Club Zalău în perioada 2017-2020.

„Prin întocmirea a 228 de înscrisuri care atestau în mod nereal remiterea unor sume de bani către jucători sau antrenori, în aceeaşi perioadă de timp, inculpaţii şi-ar fi însuşit dn conturile clubului peste 1.900.000 lei”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

De asemena, procurorii din Salaj au formulat şi propunere de arestare preventivă, măsură care (potrivit anchetatorilor) s-ar impune avand in vedere ca cei doi sotia ar fi incercat să zădărnicească ancheta prin întocmirea unor înscrisuri şi depunerea la ANAF a unor declaraţii care să creeze aparenţa legalităţii.

Reamintim ca Daniela Coţa a fost consiliera Vioricai Dancila pe vremea cand aceasta era premier. Acesta a fost eliberata din functie in noiembrie 2019 cand a venit la putere Guvernul PNL-Orban.

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *