- Advertisement -
AcasăPoliticaDe ce este Romania nimeni in Europa? Cum intelege Cazanciuc politica externa:...

De ce este Romania nimeni in Europa? Cum intelege Cazanciuc politica externa: Noi putem să fim şmecheri sau smart. Dacă vom fi smart lumea ne va respecta, dacă vom fi şmecheri, vom rămâne aici, să spunem la noi în ogradă. Eu nu vreau să rămânem la noi în ogradă

- Advertisement -

Fsstul ministru al Justitiei in perioada Guvernului Ponta, Robert CazAnciuc, ne-a dezvaluit marti seara cum intelge el politica externe a unei tari. Pe scurt este vorba despre politica ghioceliului pentru care interesele proprii (banii si functiile) executa tot ce vine din exterior. Cazanciuc considera ca trebuie sa continuam politica ultimilor 33 de anim care ne-a adus ultimii in UE, fara prieteni, ci doar cu stapani, o politca pe care politicenul o consdiera insa foarte „smart”, mentionand ca politica pumnului in masa prin care toate fostele state comuniste vecine au depasit Romania nu este o politca de succes.

”Şi în MCV şi în Schengen contează un lucru fundamental, încrederea. Au fost formule politice înainte şi nu au reuşit, a fost nevoie de o coaliţie, de câteva angajamente, de decizii asumate transpartinic, cu majoritate largă, pentru ca partenerii europeni să vadă că suntem pe un trend bun”, a spus senatorul PSD.

”Nu venim cu o agenda ascunsă. Dacă Olanda, Austria sau Suedia au anumite îndoieli la un moment dat privind frontierele, unde noi suntem gardienii frotierelor, trebuie să discutăm cu ei să vedem de unde pornesc aceste neînţelegeri. Nu trebuie să îi blamăm. (..) Poate Olanda nu are ceva cu noi, poate sunt anumite ucruri care trebuie explicate mai bine, poate Austria e o temere pentru migraţia care vine din sud”, a explicat Cazanciu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -