- Advertisement -
Acasă Noutati interne De necrezut! Beatrice Mahler anunta ca bolnavii care nu au COVID vor...

De necrezut! Beatrice Mahler anunta ca bolnavii care nu au COVID vor avea din nou interzis in spital: ”Astăzi externăm ultimii pacienți de pneumologie din această parte de spital, pentru că, de mai bine de trei zile, suntem cu secția plină și numărul de pacienți COVID care au nevoie de asistență este în creștere, cu forme extrem de severe”

- Advertisement -

Absolut incredibil. Dand la o parte propaganda COVIDiot, pandemia de COVID19 fiind extinsa fata de alte pandemii, in conditiile in care pana in urma cu catevaluni toti „specialisti” in frunte cu fostul minsitru al Sanatatii, Nealku Tataru, declarau periodic ca pandemia tine in jur de 2 ani, mai mult sau mai putin, cu diferente foarte mici, ei bine, Beatrice Mahler anunta deja , la daor 1.500 de cazuri pe zi, ca spitalul pe care il pastoreste nu vamai primi decat persoane bolnave de COVID. Pe scurt, da, se repeta povestea din asa ziselel valuri anterioare, astfel ca bolnavii de boli incurabile, cu adevarat nenorocite, precum cancer, diabet, boli de inima etc…nu vor mai avea loc in spitale, prioritari fiind din nou COVIDiotii. In acest context, reamintim rasurilor de la conducere, ca daca tot nu le pasa si lasa povestea sa se repete, s-ar putea sa le pese foarte mult in schimb cetatenilor la urmatoarele alegeri de peste 3 ani.

”E o direcție spre care am ajuns mult prea repede și într-un ritm galopant, care pe mine, cel puțin, mă îngrijorează. Dacă iau în calcul și anunțul INSP, și anume că avem deja criterii de transmitere comunitară, e un lucru extrem de îngrijorător ținând cont că săptămâna viitoare încep școlile”.

”Din ce vedem statistic, înseamnă o creștere de 30% cel puțin a cazurilor în fiecare săptămână. Fiind în prima săptămână din septembrie, asta înseamnă că putem ajunge la o dublare cel puțin a numărului de cazuri care sunt astăzi declarate, dacă nu chiar mergem către o triplare a lor. Depinde foarte mult de numărul de cazuri pe care o să le putem depista, de numărul de persoane care vor dori să accepte testarea”, a mai transmis medicul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here