- Advertisement -
Acasă Politica Decizie controversata in Belgia. Autoritatile belgiene au decis ca AstraZeneca sa fie...

Decizie controversata in Belgia. Autoritatile belgiene au decis ca AstraZeneca sa fie administrat doar persoanelor cu varsta peste 55 de ani, cea mai vulnerabila categorie de varsta

- Advertisement -

Decizie cel putin controversata in Belgia. Autoritatile belgiene au decis sa scoata AstraZeneca de pe lista vaccinurillor disponibile pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, dar sa le pastreze pentur cea mai vulnerabila categorie, respectiv pentru persoanele cu varsta de peste 55 de ani, asta desi cu atat mai mult aceste persosne au un risc natural mai mare de a provoca tromboze si alte efecte secundare.

”Pe baza unor avize ştiinţifice recente, miniştrii belgieni ai Sănătăţii au decis să înlocuiască (vaccinul) AstraZeneca cu alte vaccinuri pentru persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani; pentru persoanele cu vârsta de 56 de ani şi mai mult, toate vaccinurile vor continua să fie administrate”, au indicat într-un comunicat autorităţile sanitare belgiene, care urmează astfel măsurile luate de alte câteva ţări. 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here