- Advertisement -
AcasăExternDesi nu exista nici macar un singur deces in SUA provocat de...

Desi nu exista nici macar un singur deces in SUA provocat de variola maimutei, Oficialii oraşului New York au declarat variola maimuţei o urgenţă de sănătate publică: Acest focar trebuie tratat cu urgenţă, acţiune şi resurse, atât la nivel naţional, cât şi la nivel global, iar această declaraţie de urgenţă de sănătate publică reflectă gravitatea momentului”

- Advertisement -

Ceea ce in urma cu 3 ani parea o glumea proasta, astazi se intampla. Cu toate ca la nivelul SUA, variola maimutei nu a provocat nici macar un singur deces pana in acest moment iar la nivelul Europei exista doar doua decese pe parcusul a 6 luni de zile, oficialii orasului New York au declarat variola maimutei o urgenta de sanatate publica. Cum daca SUA stranuta, intreraga planeta se imbolnaveste, oficlaii din SUA cer ca variola sa fie tratata la nivel global ca i stare de urgenta publica.

„Estimăm că aproximativ 150.000 de new-yorkezi ar putea fi în prezent expuşi riscului de a contracta variola maimuţei”, au declarat primarul Eric Adams şi dr. Ashwin Vasan, comisarul departamentului de sănătate şi igienă mintală al oraşului, într-o declaraţie comună.

„Acest focar trebuie tratat cu urgenţă, acţiune şi resurse, atât la nivel naţional, cât şi la nivel global, iar această declaraţie de urgenţă de sănătate publică reflectă gravitatea momentului”, au spus cei doi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -