- Advertisement -
AcasăExternDemocratii nu au putut fura destul si la Camera Reprezentantilor. Dupa 2...

Democratii nu au putut fura destul si la Camera Reprezentantilor. Dupa 2 zile in care republicanii nu au mai obtinut niciun mandat la Camera Reprezentatilor, Partidul Republican castiga dupa 48 de ore singurul mandat de care mai aveau nevoie pentru a obtine majoritatea. In ultimele 8 zile cand numarea a voturiulor s-a blocat brusc in ultimele state, Partidul Republicana a castigat doar 11 mandate, de la 207 mandate la 218 azi, in timp ce demcoratii au produs din nou „minuni” pe ultima suta ajungand de la 177 la 211 azi

- Advertisement -

Dupa 2 zile in care au numarul de mandate castigate de republicani in Camera Reprezentantilor s-a oprit brusc la 217, doar un singur mandat oprindu-i timp de 48 de ore pe republicani de obtinerea majoritatii in Camera Reprezentatilor, in cele din urma, republicanii obtin respectivul mandat in urma cu scurt timp, atingand pragul necesar de 218 mandate pentru obtinerea majoritatii.

Un scurt istoric:

Reamintim in acest context ca la fe ca la alegerile din 2020, demcoratii au castigat controlul controlul in Senat si in acest an dupa ce in ultimele 6 state ramase in care republicanii fie conduceau, fie reveneau rapid in spatele democratilor, numaratoarea s-a blocat brusc, pentru ca pe parcursul zilelor urmatoare democratii sa castige toate ultimele state. Pe acest model, demcoratii au incercat sa catige si Camera Reprezentatilor, insa de aceasta data diferenta in ceea ce priveste numarul de mandate intre cele doua aprtide a fost prea mare, astfel ca demcoratilor nu le-au iesit jocurile pana la capat.

Concret, reamitim ca la data de 9 noiembrie, Partidul Republican detinea 205 mandate, in timp ce Partidul Demcorati detineau 176 de mandate. Dupa ce in urma cu 2 zile republicanii atinsesera in cele din urma numarul 217 mandate iar demcoratii au redus in stilul bine consacrat din nou pe ultima suta smenficativ din diferenta, ajungand la 211 mandate de la 176, republicanii au asteptat 48 de ore pentru a obtine si ultimul mandat necesar pentru obtinerea majoritatii, mandat care a venit in urma cu scurt timp.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -