Acasă Extern Democratii si DUBLA MASURA. Dupa ce timp de 3 luni au sustinut...

Democratii si DUBLA MASURA. Dupa ce timp de 3 luni au sustinut violentele din SUA ale Black lives matter, Joe Biden ii numeste pe protestatarii de ieri din Washington „teroristi”: Ieri a fost în ochii mei una dintre cele mai întunecate zile din Istoria noastră! Protestatarii, niste teroristi!

Daca ne-am convins de cateva lucurrui in legatura cu democratii dupa 3 ani la Casa Alba ai presedntelui Donald Trump, acele lucruri sunt ipocrizia, dubla masura si teatrul jucat in fata camerelor.

Presedintele ales al SUA i-a numit in urma cu cateva minute pe cei care au protestat violent ieri in Congres drept „teroristi”: „Ieri a fost în ochii mei una dintre cele mai întunecate zile din ostoria noastră! Protestatarii, niste teroristi!”. Nu ar fi o problema daca nu ar insa vorba de dubla masura.

Reamintim faptul in SUA, de la incpetul lunii iunie pana spre sfaitsul lunii septembrie, adica aproximativ 4 luni de zile, au fost proteste violente in mai multe zone ale SUA din partea BLM, acestia cauzand disutrgeri, incendieri, vandalizari, daramari de statui, arderea stegaurilor SUA, fiind vorba de 10-12 oameni care si-au pierdut de asmenea viata, doi dintre acestia fiind politisti, care au ars de vii in propria masina dupa ce s-a aruncat cu cocktail molotov asupra lor. Care a fost reactia lui Joe Biden si a politicienilor democrati de la acel moment? Aprecieri, sustineri si chiar ingenuncheri in fata negrilor in frunte cu Nancy Pelosi.

Democrats Take A Knee For Floyd, Unveil Police Overhaul Legislation

Ce se intampla in SUA la acel moment:

paris floyd protest 1217203748 1 3

skynews portland protests flag burning 5074999 1

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwIeri, pentru prima data in 4 ani, cativa zeci de sustinatori ai presedintelui american Donald Trump au intrat in Congres unde au provocat violente, a fost nevoie de doar cateva ore pentru ca Joe Biden sa ii numeasca pe acestia teroristi.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here