- Advertisement -
Acasă Politica Depolitizam adminsitratia publica, politizand-o cu ai nostri! Tudorel Titianu, fost consilier județean...

Depolitizam adminsitratia publica, politizand-o cu ai nostri! Tudorel Titianu, fost consilier județean PBL, detașat la șefia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Suceava! Călălin Slăvilă, fost consilier local PNL , pus in fruntea Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor

- Advertisement -

Coalitia de guvernare PNL-USR-UDMR continua sa depolitizeze statul, in acelasi mod in care au facut ci celelalte guvernari timp de 30 ani, scapand de oamenii guvenelor anterioare si punandu-i pe ai lor. Concret, astazi vorbim despre doua cazuri noi, ambele de la PNL.

Tudorel Titianu, fost consilier județean PBL, a fost detașat la șefia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Suceava.

„Ordinul de numire în funcţie a acestuia a intrat în vigoare începând de luni, 18 ianuarie 2021. Tudorel Titianu a fost detaşat în această funcţie prin ordin al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. Titianu va exercita temporar, până la data de 17 iulie 2021, funcţia publică de conducere vacantă de comisar-şef adjunct în cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, Regiunea Nord-Est, preluând conducerea comisariatului din judeţul Suceava.

Călălin Slăvilă, fost consilier local PNL, a fost pus in fruntea Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor.

Începând cu data de 19.02.2021, domnul Slăvilă Cătălin – consilier parlamentar, gradație 5 – Direcția Secretariat General – Secretariatele Grupurilor Parlamentare – Grupul Parlamentar PNL, se detașează pe funcția publică de execuție vacantă de Comisar clasa I, Grad profesional superior – Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiești) CJPC Dâmbovița, pentru o perioadă de 6 luni”, se precizează în Ordinul șefului ANPC, Eduardt Cozminschi, venit după decizia premierului Florin Cîțu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here