- Advertisement -
Acasă Extern Deputata Macarena Olona cere ca toti tiganii care locuiesc fara forme legale...

Deputata Macarena Olona cere ca toti tiganii care locuiesc fara forme legale in Spania sa fie dati afara din tara: ”Toti tiganii care locuiesc fara forme legale trebuie alungați cu șuturi în fund în momentul în care ocupă clădirile! Sunt oameni care locuiesc ilegal în case și care generează probleme serioase de conviețuire, așa cum se întâmplă în Chana! Au incpeut sa apara depozite ilegale de fier vechi care implică probleme de insalubritate și securitate!”

- Advertisement -

Si totusi mai exista politicieni pe bune, intr-o mare populista plina de corectiotudine politica care a cuprins Europa in ultimii ani. Deputata spaniola Macarena Olona, cere ca toti tiganii ilegali stabiliti in Spania sa fie dati afara din tara. Acesta a spus ca tiganii care locuiesc fara forme legale trebuie alungati in suturi din momentul in care incep sa ocupe ilegal cladiri. Acesta a spus ca tiganii genereaza grave probleme de convetuire, dand exemplu Chana. Parlamnetarul spaniol a declarat de asemenea ca incep sa apara tot mai multe depozite ilegale de fier vechi care implică probleme de insalubritate și securitate.

Tiganii care locuiesc fără forme legale în zonă trebuie alungați cu șuturi în fund în momentul în care ocupă clădirile. Sunt oameni care locuiesc ilegal în case și care generează probleme serioase de conviețuire, așa cum se întâmplă în Chana. Printre prioritățile noastre se numără zone din Granada, cum ar fi La Chana, pentru că dacă facem o plimbare prin Plaza de la Unidad vedem un cartier complet abandonat: este un loc în care copiii ar trebui să alerge sau persoanele în vârstă ar putea să se odihnească, care după aceea mult efort și atâția ani de plată a impozitelor, astăzi nu au bănci decente unde să poată sta. Au inceput sa apăra depozite ilegale de fier vechi care implică probleme de insalubritate și securitate” a declarat premierul spaniol Macarena Olona.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here