- Advertisement -
AcasăJustitieDescinderi al DIICOT la traficantii de imigranti ilegali! Indivziii care aduceau in...

Descinderi al DIICOT la traficantii de imigranti ilegali! Indivziii care aduceau in Romania si restul Europei imingrati ilegali din Africa si Orinetul Mijlociu pe banda rulanta primeau sute de mii de euro

- Advertisement -

Decinderi ale DIICOT inacesta dimineata la traficantii de imingrati ilegali. Indivizii care aduceanu in Romania si restul Europei imigranti ilegali din Africa Orinetul Mijlociu pe banda rulanta incasau sute de mii de euro.

„În această dimineață, Poliția Română, Poliția de Frontieră și D.I.I.C.O.T. efectuează peste 20 de percheziții domiciliare, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de migranți, trafic de droguri, trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României și facilitarea șederii ilegale în România.

Gruparea, formată din formată din cetățeni sirieni, irakieni, egipteni și români, s-ar fi constituit în mai multe celule infracționale, care ar fi acționat în mod unitar, prin facilitarea trecerii frauduloase a frontierei sudice a României, atât cu Bulgaria, cât și cu Serbia, a grupurilor ilegale de migranți.

Membrii grupării ar fi încasat până la 5000 de euro/migrant”, anunță Poliția Română.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -