- Advertisement -
Acasă Politica Desi AUR a cerut invalidarea, PNL şi USR au votat pentru validarea...

Desi AUR a cerut invalidarea, PNL şi USR au votat pentru validarea mandatului de deputat al lui Francisc Toba, despre care se spune ca a jucat un rol controversat la Revolutie!

- Advertisement -

Desi partidul condus de George Simion s-a dezis public de el, inca din primele zile de mandat, dupa ce presa a scris despre rolul controversat avut la Revolutia din 1989, PNL si AUR au votat in Plenul Camerei Deputatilor validarea mandatului de deptat al lui Francisc Toba. Au fost 155 de voturi pentru, 8 voturi impotriva si o abtinere.

Reamintim ca inca din primele zile de dupa alegerile din 6 decembrie, AUR s-a dezis de Francisc Toba dupa ce in presa au aparut infromatii controversate cu privire la rolul jucat de acesta la Revolutia din decembrie 1989.

Presa a relatat despre Tobă că împreună cu Lt. Col. Dragomir Aurel, începând cu data de 22.12.1989, însoţiţi de militari în termen, înarmaţi, ar fi ridicat din secţiile Spitalului Judeţean Sibiu mai multe persoane rănite, în ciuda insistenţelor cadrelor medicale. Aceştia au fost duşi într-o sală de sport unde ar fi fost bătuţi de militari.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here