- Advertisement -
AcasăNoutati interneDesi situatia din punct de vedere al mortalitatii ramane foarte buna in...

Desi situatia din punct de vedere al mortalitatii ramane foarte buna in prezent, prefectul Capitalei anunta noi restrictiii pentru bucuresteni: Vor exista restricții pentru cei care circula cu mijloacele de transport în comun, restaurantele și cafenelele vor funcționa în intervalul 5:00-22:00, iar cursurile în anumite școli vor trece în regim online.

- Advertisement -

Desi chiar purtatorul de cuvant la Executivului Ciuca a prezentat in aceasta dupa amaia intr-o conferinta de presa situatia in ceea ce priveste evolutia pandemiei in Romania, relatand faptul ca desi numarul de cazuri este in crestere, numarul perosnaelor internate in spital sau decedate ester „foarte mic”, scazand proportional cu numarul de cazuri raportate in crestere raportate, prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, a anuntat cnoi restrictii pentru bucuresteni. Intre masurile anunte de prefect se regasesc masuri precum mentinerea cafenelellor si resturantelor deschise doar in intervalul 05.00-20.00 sau chiar restrictii pentru cei care circula in mijloacele de transport in comun.

„Vor exista restricții pentru cei care circula cu mijloacele de transport în comun, restaurantele și cafenelele vor funcționa în intervalul 5:00-22:00, iar cursurile în anumite școli vor trece în regim online.Astfel, începând de luni, școlile și grădinițele cu rata de vaccinare a personalului sub 60% urmează să treacă în online. Sunt vizate 55 de școli și grădinițe” a declarat prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications